Årets julklapp

Varje år utses en produkt till att vara årets julklapp och i år blev det mobillådans tur! Man kan kalla den för mobilernas parkeringsplats, den här fiffiga uppfinningen är räddningen för många familjer, relationer och vänskaper. Mobillådan har genom åren blivit mer och mer populär, ju mer populära mobiltelefoner blir desto mer populära blir också produkterna som tvingar sällskapet att ta paus från dem. Dagens mobiler och teknologi förenklar verkligen livet för oss med alla appar och funktioner.

Allt från bankhantering till att hålla kontakten med vänner och familj runt om i världen, till att kunna ta oss in på appar och hemsidor som dintarta.se för att kunna beställa den perfekta tårtan till festen på bara några få sekunder är enkelt och lättillgängligt. Men det här medför också en negativ aspekt i våra liv då vi knappt kan lägga ifrån oss våra mobiler. För varje år som går blir människor mer beroende av mobiler och det kan också vara lite jobbigt när man ska göra olika aktiviteter eller umgås med någon och då passar mobillådan perfekt att parkera alla mobiler i! Fler och fler börjar att skapa mobilfria zoner i hemmen och på högtiderna och då är det här en perfekt produkt att ha hemma för att få sällskapet att ställa ifrån sig mobilen och vara med i nuet.

Tänk att kunna få sitta och njuta av sällskapet och tårtan som serveras på en födelsedagsfest istället för att hela tiden sitta och stirra ner i mobilen. Den är också perfekt för föräldrar som har barn som vägrar släppa telefonen vid till exempel middagsbordet och familjeaktiviteter. Det är en julklapp som passar alla från stora till små, något man kan ge sitt barn för att ha när vännerna kommer över, något man kan ge sin mamma eller pappa eller mor- och farföräldrarna. Det är också ett mer attraktivt sätt att ha ”mobilförbud” hemma än att säga till barnen och barnbarnen att lägga ner telefonen, istället för tvång känns det då mer som att det är något alla gör tillsammans.

Mobillådan är något alla behöver ha hemma, på jobbet i mötesrummen och i klassrummen, den kommer att underlätta för oss människor att avvänja oss vid en för hög konsumtion av mobiler. Årets julklapp kommer att vara en stor hit framöver även när julen är över, det kommer att vara en bra present oavsett födelsedag eller högtid. Förutom att de är funktionella är de också väldigt smidiga och snygga att titta på. Kan det bli bättre? De finns i alla olika färger, former och material för att tilltala och passa alla olika smaker. Det är också en bra present för den som vill skapa en egen julklapp än att köpa något. Är man duktig på träslöjd kan man skapa en egengjord och unik gåva till sin käraste, förälder eller vän. Med den här fantastiska uppfinningen är det nu dags att vi lär oss att parkera våra telefoner oftare för att kunna njuta ordentligt av varandras sällskap och det livet har att erbjuda oss!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: