Bästa startappen för företag i App World

Appar är ett perfekt sätt för företag att öka sin lönsamhet på och göra det dagliga arbetet både smidigare och roligare för alla medarbetare. Genom att använda appar i den dagliga verksamheten skapar du en miljö som förespråkar kreativitet och innovativa lösningar, något som ofta påverkar resultatet positivt. Vare sig du har ett stort eller litet företag kan du och dina anställda dra nytta av fördelarna med appar.

TimeLogger – appen som ökar lönsamheten

Ett måste för alla företag är appen TimeLogger. Många företag arbetar i projekt och där kan det var otroligt svårt att uppskatta längden på arbetet. Med appen TimeLogger får du reda på exakt hur mycket tid du lägger ner på varje projekt och kan snabbt avgöra om projektet är lönsamt eller inte. Denna app finns för både iPhone, Android och iPad och går att ladda ned gratis.

TimeLogger - appen som ökar lönsamheten

Min Firma – för alla egenföretagare

Min Firma är ett app som är perfekt för alla som har en enskild firma. När du jobbar i en enskild firma kan det vara svårt att avgöra hur mycket lön du kan plocka ut varje månad. En stor del av pengarna som du får in ska nämligen gå till olika skatter och även moms. Genom att ladda ned appen Min Firma kan du enkelt se hur mycket lön du kan ta ut.

Car Care – för dig som kör bil i jobbet

Om du och övriga anställda ofta kör bil i jobbet är appen Car Care ett perfekt alternativ för att hålla reda på både kostnader och körsträckor. Genom att ladda ned appen går det att hålla reda på milkostnad, körsträcka, service, bränsleförbrukning och förmånsvärde.

Perfekt för alla er som har en företagsbil och vill ha koll på din bil. Appen är helt gratis och finns för både Android och iPhone.

Dropbox gör det lätt att dela med sig

Dropbox är appen för alla företag som har material att dela med andra. Vare sig det handlar om att dela dokument internt eller dela med sig av information till återförsäljare eller andra intressenter.

När du delar saker via Dropbox är det enkelt för alla att nå informationen utan att den behöver skickas fram och tillbaka. All information som laddas upp på Dropbox går att nå vart du än befinner dig.

WordPress för den moderna företagaren

WordPress är ett perfekt alternativ för alla som vill skapa en egen hemsida, men som inte är så tekniskt kunniga. Genom att använda WordPress kan du snabbt och enkelt skapa en snygg hemsida med både text och bilder. Via WordPress kan du även svara på kundernas kommentarer, skriva blogginlägg och använda deras egen mapp. WordPress går att använda både framför datorn och i mobilen, perfekt för dig som ofta är på resande fot.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: