Mobiltillbehör du behöver

Oavsett om du har en ny eller äldre mobil är det viktigt att ha rätt tillbehör för att skydda den. En telefon behöver skyddas mot slitage och från att gå sönder om du skulle råka tappa den. Ju bättre du tar hand om din mobil desto längre kommer den att hålla.

Idag finns det riktigt många tillbehör för mobiler på marknaden. De är dessutom snygga och kommer i vackra mönster och med bra funktioner. Det finns något för alla mobiler och för alla användares smaker. Att ha ett schysst tillbehör till din mobil är i princip lika viktigt som själva mobilen.

Snygga skal och fodral skyddar mobilen

Ett skal skyddar din mobil vid slag och stötar, samt om du skulle tappa den i marken. Med ett skal får din mobil längre livstid. Det finns många snygga skal i rätt storlek för din mobil.

Du kan köpa skal både i butik och online och bland annat phonelife har mobilskal på nätet för alla varumärken. Här hittar du moderna skal med snygga mönster samt alla andra tillbehör du kan tänkas behöva till din mobil.

Du kan välja ett enkelt skal som du sätter på baksidan av din mobil eller ett plånboksfodral där du även kan förvara dina kontokort.

Skärmskydd skyddar skärmen

Det är inte bara baksidan av din mobil som måste skyddas. Tänk även på att inhandla ett bra skärmskydd som du sätter på själva skärmen. Med ett sådant skyddas skärmen mot repor och från att gå sönder om du tappar mobilen.

Tappa aldrig telefonen med en popsocket

Med en praktisk popsocket behöver du aldrig oroa dig för att tappa din mobil. Du sätter den runda plattan på baksidan av telefonen och den hjälper dig att få ett stadigt grepp. Med en popsocket blir det enklare att på ett säkert sätt ta selfies. Popsockets kommer i häftiga mönster och färger. vad sägs om en blommig popsocket eller en med en söt hund på?

Smidiga laddare

Om du tror att du måste ha din mobil kopplad till en sladd för att kunna ladda den, då får du tänka om. Idag kan du nämligen köpa snygga laddningsset som gör att du kan ladda din mobil trådlöst.

Genom en trådlös laddare lägger du bara din mobil på den lilla laddningsytan och mobilen laddas på ett kick. Den är enkel att ta med sig och du slipper allt vad sladdkrångel heter. Dessutom kan du matcha din trådlösa laddare med ditt mobilskal.

Stativ för fotografering

Dagens mobiler har så pass välutvecklade kameror att du kan fotografera som ett proffs. Därmed behöver du även proffstillbehör till din mobil. Två av de vanligaste tillbehören för fotografering med mobilen är en selfiestick och ett stativ.

Med en selfiestick kan du ta bättre selfies där både hela du och bakgrunden ryms i din bild. Du sätter enkelt fast mobilen i den bärbara pinnen. Med ett litet stativ kan du ta riktigt skarpa bilder. När mobilen står helt stilla får du bilder utan suddighet och du kan dessutom fotografera dig själv på långt avstånd.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: